til top
  • Vi oppfyller hyttedrømmen på en av våre hyttetomter!

Vi oppfyller hyttedrømmen på en av våre hyttetomter!

Det familievennlige fjellet Blefjell er fantastisk hele året. På vinteren er det milevis med preparerte skiløyper innover fjellet. På barmark er Blefjell spesielt kjent for klopplagte stier til mange turmål om man ønsker en lenger tur er det mange flotte turmål på snaufjellet. Det er også mange fiskevann på Blefjell.   

Aktuelt lokalt / 18.12.2020

Vi samarbeider med grunneierne på Søndre Garås, Anne Hay Simensen og Lars Simensen. Det er nå byggeklare tomter på Kløvnattranten, tomtene har lun og solfylt  beliggenhet nordøst for Nipetovegen mellom Blestølen og Blefjell Lodge på Søndre Blefjell. Det tilbys både salg av tomtene eller en festekontrakt med årlig leie. 

Vi har priset to hyttemodeller Fjellbu og Bergsagel 1, begge hyttemodellene er tilpasset dagens reguleringsplan for gnr. 146/1 der gesimshøyde og takvinkel avviker fra opprinnelig modell på vår nettside. 

Fjellbu har 2 soverom, samt hems som tilleggsareal // fra kr 2 850 000,- med festetomt
Bergsagel 1 har 3 soverom, samt hems som tilleggsareal // fra kr 3 650 000,- med festetomt

Vi kan selvfølgelig bygge andre hyttetyper, arkitekttegnede hytter og skreddersyr etter deres ønsker - ta kontakt med selger Lars Simensen mob. 913 22 034 eller lars@teksle.no for å avtale visning/møte. 

 

Prospekt for Fjellbu og Bergsagel1
Tomtekart
Reguleringsplan

Fjellbu
Bergsagel 1
Alle våre hyttemodeller

Finn-annonse Fjellbu
Finn-annonse Bergsagel1